Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 28. maj 2013

Genbrug - net til samling af badedyr

En rigtig baby har vel en eller anden form for badedyr til badekaret. Herhjemme er det ænderne fra farmor og farfar der hitter, men de kom altså hurtigt til at ligge og flyde over hele badeværelset.

Vi er nemlig indehavere af et af de smarte klapsammenlige badekar og derfor kan de ikke gemmes heri. Samtidig elsker Amilia at lege med ænderne når hun underholder os andre på badeværelset, så de bliver brugt flittigt.

Da de jo er våde når de har været med en tur i badekaret kræver det også lidt disciplin at få dem tørret ordentligt af når de skal pakkes væk. Her fik jeg imidlertid nok. Det blev et stort pakken frem og tilbage, som bare var tidskrævende og træls.

Derfor er vi endt med denne løsning. Hurtigt og nemt at pakke væk og finder selv posen når hun er med ude på badeværelset. Nettet  sørger for at der kommer luft til ænderne og derfor rådner vandet ikke.

Skulle dette være en løsning, som tiltaler dig. Så er det super nemt at lave selv. Jeg havde et net fra Amilias sandlegetøj. Egentlig bare affald, som jo ikke skulle bruges til noget. Det blev lige syet en gang, der hvor det var blevet ødelagt, da legetøjet skulle ud. Derefter satte jeg en snor i toppen, hvor hullet til at komme dyrerne i posen er. Snøren er der bundet knude på og den lukker posen med en gammel snørestopper fra en jakke.


Vupti så er badedyrene hurtigt og nemt pakket sammen. 
Share:

mandag den 27. maj 2013

Test af Osuma.dk - sponsoreret indlæg

Herhjemme har vi i denne uge testet Osuma.dk af. Med en baby i hjemmet tiltaler konceptet mig, da det nogengange bare ikke hænger sammen med babys eftermiddagslur, aftensmad eller sengetid at nå ud og handle.

Da vi samtidig går meget op i vores madplaner og herunder ugeplaner, er det rart at man kan sidde i ro foran computeren og bestille varerne til ugens madplan. En madplan som for øvrigt slet ikke har fungeret det sidste stykke tid, da vi ikke har haft tid og overskud til at få handlet og så går det altså bare galt. Så derfor var det oplagt at få rettet op på den dårlige rytme ved at forsøge os med Osuma.dks service.

Levering: 
Det er muligt at bestille med levering indefor forskellige tidsrum, og så får man en sms ca. 30 minutter før varerne bliver leveret. Jeg fik dog ingen sms, da vores fragtmand var blevet forsinket. Vi havde bestilt varerne med levering mellem 16-19, men da kl. var ca. 17.30 blev vi ringet op at de desværre var forsinkede og derfor nok først ville nå at være ved os kl ca. 19.30. Det synes jeg var helt fint. Jeg er sikker på at stod vi og skulle ud ad døren, så var ruten blevet ændret, så de kunne nå os til tiden.

Samtidig havde jeg valgt at forsøge med bestilling til levering ved dør. Hvilket koster 15 kr. ekstra til emballage og pakning. Årsagen hertil var at jeg ville se hvad dette indebar og om det måske fremtidigt var muligt at bestille, så varerne stod der når vi kom hjem fra arbejde.

Vores levering så således ud 
(se venligst bort fra ukrudt mellem fliserne, vi er desværre ikke nået så langt endnu)

Det er rigtig godt at se at varerne er pakket i lukkede termoposer, så man sagtens kan få dem leveret en ½ times tid inden man selv når hjem.

Fragtmanden der leverede var super flink og fortalte om konceptet og om den ene erstatningsvare der var tilføjet min bestilling.

Varerne: 
Da manden min er tidligere grøntchef har han en stærk mening om hvordan vores frugt og grønt skal se ud. Samtidig er det en post på vores ugebudget, der fylder rigtig meget og så skal tingene altså bare være i orden.

Jeg fik af Osuma.dk 300 kr. at handle for og endte med at ligge lidt oveni når nu jeg alligevel var igang. Min bestilling kom derfor til at se således ud:

AntalVarebetegnelseEnhedsprisI alt
1Blåbær17,0017,00
1Umodnede Avocado i net22,0022,00
1Blandet Salat13,9513,95
1Tun i vand9,959,95
1Laksefilet 2 stk35,9535,95
1Chili Peber8,958,95
2Jordbær17,0034,00
2Kikærter10,9521,90
1Spæde Spinatblade14,9514,95
2Broccoli10,9521,90
1Blomkål16,9516,95
1Antos Græsk Yoghurt29,9529,95
1Nakkekoteletter79,0079,00
1Økologisk Citronsaft13,9513,95
1Hakket Lammekød35,9535,95
1Blommer30,0030,00
1Økologisk Hvidkål16,9516,95
1Økologisk Squash12,9512,95
1Snackpeber, Peber med jordforbindelse20,9520,95
Rabat-300,00
Emballage/håndtering15,00
Levering0,00
Betalingskortgebyr1,45
Total inkl. levering kr. 173,65
Heraf moms kr. 34,73

Erstatningsvaren var her kikærterne, som jeg fik et dyrere mærkat af uden beregning. Alle varerne imponerede mig. Det var helt sikkert varer jeg selv ville have valgt og en super kvalitet. Samtidig kan jeg godt forstå konceptet med erstatningsvarerne, da man jo også selv er nødt til at tænke andre løsninger, hvis man selv står i supermarkedet og handler. 

Manden godkendte alle grøntvarerne og for mig var det en af de vigtigste punkter. Det er rart at vide at der bliver udvalgt varer, som man selv kan stå inde for. 

Desværre opdagede jeg at der var fejl i jordbærerne. Jeg havde bestilt 2 x 450 g spanske jordbær og fik 2 x 250 g danske jordbær. Intet problem i at få danske jordbær og de var også super fine. Desværre betød det at jeg mangler 400 g jordbær. For mig betyder mængden meget, da jeg jo netop bestiller til en uge ad gangen. Samtidig skulle jeg bruge jordbærerne til en kage, så det betyder jeg skal ud og købe efterfølgende. 

Jeg besluttede derfor at ringe til deres kundeservice og fik en flink dame i røret. Hun beklagede meget og kunne godt se på min bestilling, at det var de forkerte jordbær jeg havde fået. Da de desværre ikke havde mulighed for at komme med nye jordbær til mig, tilbød hun at jeg fik mine jordbær gratis, da jeg jo så selv skal have hentet den mængde jeg skal bruge. 

Overordnet konklusion: 
Osuma.dk lever op til de forventninger jeg havde til et online supermarked. Jeg har fuld forståelse for travlhed og for udgåede varer, som man også oplever når man selv er ude og handle. Samtidig leverer de en super service, hvilket betyder at man hele tiden er opdateret på ens bestilling. 

Planlægningsmæssigt er det en kæmpe fordel, at man kan bestille samtidig med man har et overblik hjemme. På den måde slipper man for panikkøbene i supermarkedet, når man er i tvivl om man nu har fået købt æg, mælk eller noget helt tredje. 

Priserne for varerne er lidt højere end butikspriserne, men medarbejdernes løn skal jo også betales og med en leveringspris på 29 kr. kan de sagtens forsvare den mindre prisforskel. 

Alt i alt er vi herhjemme super tilfredse og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af denne løsning. 
Share:

Grillburger

Fredag i uge 17 havde vi inviteret gode venner til spisning, og da det jo var fredag, og vi et par fredage havde sprunget burgerfredag over fordi vi ikke havde været hjemme, måtte menuen altså være burger.

Samtidig skinnede solen, så det var oplagt at burgen skulle en tur på grillen.

Jeg fik desværre aldrig taget et billede af burgeren samlet, men der var virkelig intet der manglede. Min veninde var også lidt skeptisk for al det vi mente der skulle i burgeren, men hun smagte og måtte give os ret i det var en god kombi.

Bordet så derfor således ud og så måtte man selv igang med at samle, hvis nu der var noget man ikke kunne lide.


Vennerne havde som I kan se givet mig en fin buket roser, som god bedring blomster pga min dumme knæskade.

Jeg har ingen idé om hvilken rækkefølge det forskellige kom i burgerne, men jeg kan da nævne hvad vi havde klar til dem.

- Grillede barbecue marinerede bøffer af hakket oksekød
- Bacon
- Romainesalat
- Rødløg
- Syltede agurker
- Agurk
- Tomater
- Ost
- Spejlæg
- Hjemmebagte burgerboller varmet på grill
- Chilimayo

Hertil hjemmelavede rodfrugtpommes  også tilberedt på grill.

Så det er bare med at slå sig løs. Er der noget du altid skal have i din burger?

Share:

søndag den 26. maj 2013

Stenalderrugbrød

Så fik jeg også prøvet det famøse stenalderrugbrød af. Brødet smagte jeg første gang hos en veninde til brunch, og jeg var solgt. Det smager jo fantastisk.

Derfor blev dette brød serveret til min mødregruppe, som en afveksling til boller og andet hvidt brød.


Opskriften er at finde mange steder på nettet, men da jeg selv bruger bloggen som opslagsværk og samtidig tænker, at der måske er andre der vil prøve dette skønne brød af, skriver jeg den her.

Det er ikke det billigste brød at lave, men det smager himmelsk med en god skive ost på. Samtidig er det super nemt og hurtigt at lave.

1 brød:
100 g mandler
100 g valnødder
100 g solsikkefrø
100 g sesamfrø
100 g græskarkerner
5 æg
1 dl olie
1 tsk salt

Hak nødderne groft og kom dem i en skål sammen med kernerne.

Tilsæt æg og olie og rør det hele godt sammen.

Bag i ovnen ved 160 grader i 1 time.  
Share:

lørdag den 25. maj 2013

Frisk pasta med hvidløgs marinerede tigerrejer

Stærkt imod traditionen herhjemme stod fredag aften ikke på burger. Jeg har det sidste stykke tid slet ikke haft gejsten til at lave mad, så derfor var manden og jeg på udkig efter lidt hurtig nem mad, da vi var et smut ude og handle igår aftes.

Bilka havde hvidløgs marinerede tigerrejer på tilbud, vi havde frisk pasta i køleskabet sammen med en rest broccoli og lidt andre gode sager og pludselig var mit hoved ellers igang med gode idéer.

Det kom der denne tallerken ud af og det smagte altså skønt. Det tog ca. 15 minutter at lave, så det kunne ikke gøres meget nemmere.


Tallerkenen består af følgende:

Hvidløgs marinerede tigerrejer
Frisk pasta
Broccoli pesto
Blandet salat
Cherry tomater
Flute
Kryddersmør
Pyntet med lidt basilikum

Lav broccoli pesto. Den er lavet efter denne opskrift. Jeg nøjedes dog med ½ hvidløg, da tigerrejerne jo allerede tilføjede en del hvidløg til retten.

Steg tigerrejerne på en pande og kog pastaen som anvist på pakken og vend den med broccoli pesto.

Kom blandet salat på en tallerken Derefter pasta med pesto og til sidst toppes med cherry tomater og tigerrejer.

Pynt med basilikum.

Dertil blev serveret flute med lidt hjemmelavet kryddersmør. Flutesne var en rest fra fryseren og kryddersmøret var lavet i forvejen og stod klar i køleskabet. Det er lavet efter denne opskrift
Share:

fredag den 24. maj 2013

Smølfekage - Sebastian 5 år

Sidste år var jeg så heldig at få lov at lave en fødselsdagskage til Sebastians 4 års fødselsdag. Derfor blev jeg meget glad, da jeg endnu engang fik lov at kreere lidt til fejringen af endnu et år.


Sebastian blev rigtig glad for sin kage, og hvor er det altså skønt at se begejstringen hos sådan en lille gut,

Indhold:
Bunde: Lagkagebunde
Mousse: Blandede bær mousse og chokolade mousse
Smørcreme: IMBC
Overtræk og pynt: Renshaw fondant, Wilton fondant og RI

Edit: Glemte helt: Huset er lavet af ren chokoladekage, så der var noget for drengene istedet for al den mousse.
Share:

Fiskeburger med forårsgrønt

Burgerfredag herhjemme hitter jo stort. Samtidig synes jeg det er sjovt, at finde på lidt nye opskrifter, så det ikke er det samme vi spiser hver fredag. Derfor kom burgeren for fredag i uge 13 til at afspejle at foråret var på vej.


Burgerbollerne er de sædvanlige. Jeg bager en stor portion ad gangen og pakker til fryseren.

Fiskebøffeen i midten var en færdig fiskefars, som så er tilberedt. Så ikke noget hokus pokus der. Heller ikke kartoflerne kan jeg prale af er hjemmelavet. Det der giver denne burger et ekstra pift er tilbehøret i burgeren.

Til 4 burgere:
500 g fiskefars
Lidt sprød salat. (jeg brugte et par romaine salatblade)
1 bundt forårsløg
200 g optøede ærter
4 bugerboller
remoulade
Lidt citron eller limesaft
1 bundt dild

Form farsen til 4 bøffer og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.

Skyl salaten og damp forårsløg og ærter i 2 minutter. Stil grønsagerne til afdrypning i en sigte. Mos dem lidt  sammen mens de stadig er lune.

Lun bollerne og flæk dem. Smør begge sider med remoulade og fyld dem med salat og fiskebøffer. Giv fiskebøfferne lidt citron eller limesaft inden grøntsagsmosen kommes på. Kom lidt dild på til sidst inden den øverste bolle lægges på.

Serveres eventuelt med lidt kartofler til. 
Share:

onsdag den 22. maj 2013

Jeg tester Osuma.dk - vind 1 års forbrug af dagligvarer

Osuma.dk er et online supermarked, hvor man stille og roligt kan sidde hjemme og bestille sine dagligvarer over nettet og få leveret til hoveddøren. Umiddelbart lyder det jo super smart, især fordi de fleste børnefamilier, som os herhjemme, har travlt med arbejde, hente børn og alle de andre praktiske gøremål en hverdag er fyldt op af. Derfor glæder det mig at jeg har fået lov at prøve dette fine koncept af, som I derfor nok skal komme til at hører meget mere om. Du kan læse meget mere om konceptet lige her.

Mens I venter på min vurdering af ovenstående synes jeg da I skulle tage at smutte ind forbi osuma.dk og tjekke deres konkurrence ud hvor en heldig vinder har mulighed for at vinde 1 års forbrug af dagligvarer. 


Læs meget mere om konkurrencen lige her og smut ind forbi deres facebook side og deltag ved at trykke her. Vinderen bliver trukket den 1. juni, så skynd dig ind og deltag!
Share:

Turen gik til Fanø - pinseferie med familien

Denne weekend var det jo pinse og jeg var så heldig at skulle til Fanø med familien. Selvom vejret var et typisk dansk forårsvejr (dvs. ikke så meget sol, men meget blæst), havde vi en fantastisk tur.

Da jeg sidste sommer var på Djursland fortalte jeg lidt om alt det vi fik at se. For måske det lige netop var den type ferie en af jer læsere gik og drømte om. Samtidig er det jo fedt som blogger at dele ud af erfaringer og mindes nogle skønne oplevelser.

Fanø er en stor naturoplevelse, så allerede nu kan jeg opfordre alle der elsker flot natur og at komme ud i det blå, at kigge nærmere på øen.

Vores kamera løb desværre tør for strøm, så mens jeg får styr på billeder, vil jeg lige give et lille kig på øen.

Billedet er kreeret af min svoger, som er en super dygtig fotograf og som jeg gerne anbefaler til alle. Hans hjemmeside er at se her, hvor du også kan læse lidt om tankerne bag billedet.

Håber I derude også har haft en skøn pinse?!


Share:

tirsdag den 21. maj 2013

Fiskeburger med fiskefilet

Vi havde fået købt en del fiskefileter til fryseren, simpelthen fordi det nogengange bare skal være nemt. Derfor blev uge 14s fredagsburger til denne fiskeburger med fiskefilet. Jeg kan dermed ikke tage æren for selv at have paneret fisken, men nogengange må det gerne være nemt og burgeren smagte altså skønt.

Jeg kan i hvert fald anbefale den hvis man lige hurtigt skal have en lækker burger, men det ikke behøver at være den traditionelle med okeskød. Den er dog langt fra i den sunde ende af madpyramiden.

Til burgeren blev serveret købefritter, så det er kun burger sammensætningen jeg selv har stået for.


4 burgere:

4 fiskefileter
2 spsk kapers
1 rødløg
2 fed hvidløg
3 dl græsk yoghurt
Salt, peber og sukker
1 stk romaine salat
10 cherry tomater
½ dåse majs
4 burgerboller
Citronsaft

Steg fiskefileterne på en pande med olie.

Imens hakkes kapers, rødløg og hvidløg fint, og bland det med græsk yoghurt. Smag herefter til med salt, peber og lidt sukker.

Skær salat og tomater i skiver og dryp majsne af.

Lun bollerne og flæk dem.

Smør begge boller med dressingen og kom salat, tomater, majs og fisken på den nederste bolle.

Giv fisken lidt citronsaft og kom den øverste bolle med dressing på ovenpå.

Serveres eventuelt med pommes til.
Share:

lørdag den 18. maj 2013

Lidt om madplaner uge 19 og uge 20

Manden min ryddede for et par uger siden op i vores fryser og frem kom en masse rester. Det er derfor ikke de mest spændende madplaner jeg kan dele ud af. Faktisk tror jeg, jeg helt vil lade være, for har slet ikke skrevet op hvilke rester vi har spist hvilke dage.

Derudover har vi også været hjemme ved familien en del dage, så der er det ikke os der har styret maden og det er blevet nydt i stor stil. Så lidt kedelig mad hjemme og spændende ude de sidste par uger.

Jeg havde jo også indført burger fredag, hvilket er et kæmpe hit hos manden min. Det kører faktisk de fleste fredage, men der har også været en del fredage, hvor vi ikke har været hjemme. Ved dog jeg har en del idéer og inspiration liggende på anderledes måder at lave/servere burgere, så det skal der nok komme meget mere om senere.

Vil lige benytte indlægget til at vise et billede af lidt skøn nostalgi, som en bageentusiast som mig virkelig sætter pris på.  Du kan læse meget mere om den fine bog lige her.



Share:

fredag den 17. maj 2013

Der er forår i min have - projekt højbed

Så kommer der endelig et lille indlæg fra mig igen. Herhjemme er der nok at se til. Lillepigen er kommet godt igang med dagplejen, trods lidt start vanskeligheder, og jeg er begyndt at arbejde nogle dage om ugen. Det betyder også at jeg er meget meget træt om aftenen og ofte slet ikke får fundet computeren frem. Så nu skal det være. Har lige en times tid inden jeg lige smutter forbi arbejdet og får styr på lidt småting, så jeg kan nyde pinsen med familien.

Inden jeg startede arbejde havde manden og jeg lige en søndag, hvor vi fik anrettet et fint højbed i haven. Det skal lige siges at vi kører rundt i en C1'er, så at hente diverse ting til højbedet krævede en del planlægning. Samtidig havde vi en lille trold, der var syg og meget pjevset, så er egentlig ret imponeret over vi fik det gjort.

Jeg har bestemt ikke grønne fingre og er berygtet for at kunne slå alt ihjel, så jeg glæder mig virkelig over at mit højbed nu ser således ud, blot 1½ uge efter:



I højbedet har jeg sået salater og spinat. Spinaten var den der kom først frem, mens salaterne lige skulle have lidt mere afsæt. Det er dog pluksalaten, der sker mest med.

Spinat til venstre og pluksalat til højre


Jeg har plantet to forskellige hovedsalater og de er kommet frem her på 2. uge, men slet ikke lige så meget som de to andre.



Da jeg såede direkte i højbedet, har jeg forsøgt at beskytte spirerne ved at lægge plastik henover samt et net, så katte og fugle ikke kan komme til frøene. Samtidig giver plastikken lidt drivhuseffekt når solen skinner i hjørnet og holder på fugten, så frøene ikke tørrer ud.



Ud over mit lille højbed har jeg jordbær i en zinkbalje med huller i bunden. Det er jordbær, som har stået ude foran vores hus samt lidt planter jeg har fået af min mor. Så om de ender med at give noget ved jeg ikke, men der er da kommet lidt blomst i, som jeg kan gå og nyde.



Min mor havde også purløg med og som hun selv siger, de skal nok klare sig.



Jeg forsøgte også at så lidt basilikum. Her brugte jeg samme metode som ved højbedet med plastik henover, men der er ikke sket noget endnu, så om det lykkes på tiden vise. Krukken ser i hvert fald således ud med plastik på:



Se venligst bort fra græs mellem fliserne og afskallet udestue. Der kommer til at ske ting og sager på den front, men vi er i forberedelsesfasen, så der kommer til at gå lidt tid endnu.

Sidst men ikke mindst har jeg en fin hindbærbusk, som vokser derudaf. Jeg plantede den sidste år, sammen med min nu afdøde rabarber, og den har spredt sig i år, så håber virkelig den bliver fin. Sammen med den står et par små planter, som min mor også har haft med ind til mig. Så jeg er nået spændt på om jeg får hindbær i år. Det er dog efterårshindbær, så jeg må vente lidt endnu.

Her gror også masser af ukrudt, så det er vist også noget jeg lige skal have kigget nærmere på når tiden og vejret er med mig.


Har du forår i have, på altanen eller måske i vindueskarmen? Måske du har nogle gode fif du deler ud af?

God forårsdag derude og rigtig god pinse!
Share:

fredag den 10. maj 2013

Der hygges - mini ferie - "nyerhvervelser"

Her hygges i stor stil. Manden min har fået fri idag, så derfor er der dømt miniferie her på martriklen inden min barsel er slut og arbejdet kalder fra på mandag.

En lille hyggelig gåtur resulterede i dette fine fund:



Et eksemplar af Den Blaa Bagebog udgivet af Tørsleff's Husmoder Service.

Jeg kan ikke finde en udgivelsesdato, men jeg har kunnet læse mig frem til, at foreningen blev oprettet i 1939.

Formålet med foreningen var at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. "Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt." - oplysning og citat er fundet her.

Jeg synes bogen er super fin og hygger mig især over opskrifter som foreksempel "Ægteskabskagen - er saa let, at Deres Mand kan bage den for Dem!"

I forordet lyder også således: "Selvfølgelig ser alle unge og ældre Husmødre hen til al den dejlige nye Køkkenteknik, som danske Industrier bringer frem paa Markedet, men derfor glemmes ikke "gamle Venner" - allermindst Bageovnen. " Hvilket må siges at være helt i den ånd som en bageblog vel egentlig bør leve efter.

Jeg er ikke i tvivl om at bogen er brugt godt, hvilket især gør den speciel, synes jeg. Den skal i hvert fald nok komme til at bo godt hos mig. Den emmer at nostalgi og det er da ikke til at stå for.
Share:

tirsdag den 7. maj 2013

Påskeferie - projekt køkken

Som jeg tidligere har skrevet er vores køkken en af de ting, som vi bare ikke bliver færdige med. Derfor havde vi sat påsken af til at få styr på det. Desværre endte manden min med at ligge med høj feber alle dagene, så det var ikke meget vi fik lavet og der er stadig masser af detaljer, som jeg drømmer om at få styr på.

Lidt nåede vi dog. Manden kæmpede sig op lidt af tiden og fik blandt andet taget vores hylder ned så jeg kunne få dem lakeret, så nu er alle hylder i køkkenet lakeret og hængt retur. Manden fik også lige sat lidt bordlister op, men vi nåede desværre ikke at blive færdige, så det står stadig på arbejdslisten.

Derudover nåede vi også lidt andre ting, og jeg fik klaret det meste af forårsrengøringen. Så lidt god samvittighed havde vi dog da ferien sluttede.

Et lille billede af vores fine lakerede hylder og bordplade med lister.


Vi snakker dog også om at få en anden bordplade på, da vi synes den er for mørk, men det må blive en anden god gang. (at vi så skal have alle bordlisterne af igen er så en anden snak.)

Nu er det alt det udendørs der skal have lidt opmærksomhed, nu foråret endelig er ankommet. Har du også projekter der trækker ud eller måske et eller andet spændende forårsprojekt igang?
Share:

mandag den 6. maj 2013

Konfirmationskage

Jeg fik lidt af en udfordring for lidt over en uge siden. Signes forældre ville nemlig gerne have at hendes kage blev overtrukket med overtræksmarcipan, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Jeg indrømmer også gerne at min kage-veninde var forbi og hjælpe mig, da jeg jo valgte at ødelægge mit knæ og det derfor var noget af et projekt at skulle igang med en 3 etages kage.

Min veninde trådte derfor til og hjalp med at få bagt bundene og overtrukket kagerne. Dejligt at have en der kan hjælpe når man som jeg til tider kommer lidt galt afsted.

Signe er meget glad for sin iphone og derud over er det tøj og make-up der bruges tid på. Derfor er temaet herefter. Jeg har selv skåret tøjet ud i frihånd, da jeg ikke lige havde nogen udstikkere hjemme til det.

Jeg er især stolt af min iphone. Det tog tid at lave displayet, men det var al tiden værd.


Indhold:
- Bunde: Lagkagebunde
- Mousse: Marabou daim mousse og lime mousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk: Marcipanovertræk
- Pynt: Renshaw fondant og Wilton fondant
Share:

søndag den 5. maj 2013

En dejlig solskinsweekend - nu med højbed

Det er ikke meget jeg har fået skrevet, selvom jeg egentlig skulle sidde stille. Amilia er startet i dagpleje og oveni det meldte de første tænder deres ankomst. Det har derfor været en noget pylret pige jeg har haft hjemme når hun er blevet hentet. Heldigvis klarer hun dagplejen rigtig godt og har hovedsageligt været skidt om eftermiddagen og aftenen.

Det har dog ikke forhindret os i at nyde solen de sidste par dage. Igår stod den på besøg af søster, svoger og nevø hvor vi fik grillet lidt lækker mad. Idag har vi så søsat projekt højbed.



Det skal lige siges at jeg absolut ikke har grønne fingre og er ekspert i at slå vores blomster ihjel, enten fordi jeg glemmer at vande dem, eller fordi jeg drukner dem. Det er derfor noget at et forsøg jeg har begivet mig ud i. Ikke et specielt billigt et, men går det helt galt må jeg så noget der er lidt mere hårfør. Sidste år forsøgte jeg mig med rabarber, men den ser desværre ud til at være afgået, så det må jeg se, om jeg har mod på igen en anden gang.

I vores højbed er der blevet sået forskellige salater og spinat. Så jeg er noget spændt på om der overhovedet kommer noget frem og håber sådan det lykkes denne gang.

Da vi har katte herhjemme fandt jeg i vores skur låget til et gammelt hamsterbur, som jeg har lagt over for at undgå at kattene graver i jorden. Så er der da chance for at frøene får lov at blive hvor jeg har lagt dem.


Samtidig tog jeg en kopi af frøposerne, som så er blevet lamineret og sat på pinde. Så er det da ikke min dårlige hukommelse, der gør jeg bliver i tvivl om hvad jeg har gang i.

Håber du også har været ude og nyde det gode vejr. Jeg satser i hvert fald på at foråret er kommet til Danmark. 
Share:

lørdag den 4. maj 2013

Buzzador - Tampax Pearl

Her kommer lige et lille reklameindlæg.

Jeg har denne gang fået lov at buzze om Tampax Pearl, som er det nyeste produkt fra Tampax.

I pakken fra Tampax fik jeg 10 prøvepakker, som nu bliver brugt når jeg buzzer med venner og familie. Buzzador har gjort det smarte, at man sammen med pakkerne får nogle små sedler, som så henviser til et link, hvor folk kan komme med deres mening om produktet efterfølgende. Jeg har derfor limet sådan en fin label på hver pakke. Vi er derfor helt pakket og klar herhjemme - Amilia hjælper nemlig også til.





Sammen med produktet fik vi en folder med oplysning om produktet. Du får derfor her lidt oplysninger om produktet fra denne folder.

Lidt om produktet:

- Tampax Pearl har SmoothTouch. Hvilket betyder at den har et klat indføringshylster af plast og en afrundet top, som gør indføringen bekvem. Samtidig hjælper indføringshylstret med at holde hænderne rene og er dermed en hygiejnisk måde at anvende tampon.
- Tampax Pearl har FormFit som gør at tamponen udvider sig forsigtigt og tilpasser sig efter din unikke kropsform
- Tampax Pearl har LeakGuard, da dens materiale er opbygget som en fletning inde fra kernen, hvilket hjælper med at stoppe gennemblødning.

Generelt om Tampax:

- Du kan anvende samme tampon i op til otte timer (også om natten)

- Vær sikker på at vælge den rigtige tampon ved at følge nedenstående retningslinjer:
1. Hvis du har brug for at skifte tampon tidligere end efter 4 timer, har du brug for en type med større opsugningsevne.
2. Hvis du fjerner en tampon efter 4-8 timer og stadig kan se de hvide fibre, så vælg en tampon med mindre opsugningsevne.
3. Du kan uden problemer bruge tamponer om natten (op til 8 timer). Vælg da en tampon med den mindste opsugningsevne, du har brug for. Sæt den nye tampon i, lige før du går i seng, og tag den ud med det samme, når du vågner om morgenen.

Tampax Pearl fås i to typer med hver sin opsugningsevne - Regular og Super, hvor Super er den med størst opsugningsevne.

Share:

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com