Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 28. november 2012

Tranebær- og pistaciebiscotti

Disse små lækre kager har jeg gerne villet lave længe. Jeg havde fundet nogle tranebær med jordbærsmag i Søstrene Grene og de måtte bare bruges her.

Kagerne er super nemme at lave og smager skønt til en god kop te. 


135 g sukker
2 æg
1 tsk vaniliesukker
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
245 g hvedemel
60 g pistacienødder uden skal
80 g tørrede tranebær

Sæt ovnen på 175 grader.

Pisk sukker og æg luftigt og tilsæt vaniliesukker. 

Sigt bagepulver, salt og hvedemel sammen og pisk det sammen med æggemassen. 

Vend nødder og bær i. 

Form dejen som et langt brød; ca 30 cm lang og 10 cm bred. Læg på en plade med bagepapir og tryk den flad. 

Bag i ovnen i 25 minutter. Tag kagen ud og lad den hvile i ca 10 minutter. 

Sænk ovntemperaturen til 165 grader.

Skær kagen diagonalt i ca. 1 cm tykke skiver. 

Læg dem på en plade og bag i yderligere 10 minutter eller indtil de er tørre. 

Tag ud og lad dem afkøle. Opbevares tørt. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Tranebær m. jordbærsmag? Det lyder sørme mystisk, men spændende :) Disse biscotti ser i hvert fald dødlækre ud. Jeg elsker den fine lyse farve, blandet med de friske spil fra tranebær og pistacie. MUMS!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja lidt mystisk. Men de smager altså af en god blanding af tranebær og jordbær, så dem spiser jeg gerne igen :) Blev også helt glad af farverne. :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com